085-0160028 24 uur per dag

Voor overlijden

Uitvaart voor overlijden regelen

Als iemand overleden is zijn er veel zaken te regelen. En weten nabestaanden soms ├ęcht niet wat de overledene wilde. Zelfs niet of deze een voorkeur had voor begraven of cremeren. Ook is er soms onduidelijkheid over geld. Of komt er, bij het opruimen van het huis, een uitvaartpolis tevoorschijn. Het is daarom, als de tijd u gegeven is, handig om voor overlijden een aantal zaken op een rij te zetten.

Voorbespreking

U kunt bij Uitvaartondernemer Amsterdam een vrijblijvend gesprek aanvragen om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Ik kan voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maak ik een verslag en begroting voor u.

Direct een overlijden melden
Bel ons direct op: 085 019 3497 of neem contact op via het contactformulier.

Verder vooraf regelen

U hoeft niets te regelen, maar wilt u zaken op een rij zetten, denk dan ook eens hieraan:

  • Map maken voor uw nabestaanden met informatie over uitvaartverzekeringen, abonnementen, pensioenen en andere zaken die te maken hebben met financi├źn
  • Wachtwoorden van uw sociale media, i-cloud en dergelijke ergens vastleggen.
  • Registreren bij www.donorregister.nl
  • Opstellen van een wilsverklaring met betrekking tot reanimatie of euthanasie. Zie voor meer informatie www.nvve.nl
  • Opstellen van een testament