Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Tarieven Westgaarde - Uitvaartondernemer Amsterdam

Begraafplaats Westgaarde

Begraven op Begraafplaats Westgaarde in Amsterdam

Begraafplaats Westgaarde ligt in Osdorp. Er zijn twee aula’s. In de Visscher familie-aula kunnen plechtigheden plaatsvinden tot 15 personen. De sfeer is huiselijk: samen met de uitvaartleider bedient u zelf de muziek en schenkt u zelf de koffie in. De Vondelaula heeft 200 zitplaatsen. Deze aula heeft enerzijds een jaren ’60 look & feel, en anderzijds door de recente renovatie een moderne uitstraling. De prachtige Begraafplaats Westgaarde is zowel bosrijk als parkachtig. Foto’s van Begraafplaats Westgaarde vindt u hier.

Een begrafenis –zonder gebruik van aula/koffiekamer en rouwkaarten- op Begraafplaats Westgaarde is al mogelijk voor € 3.545,-

In dit bedrag zijn de kosten van het dienstverleningspakket, het graf en de voorloper opgenomen en dit zijn hiermee de kosten van alle producten en diensten die u minimaal nodig hebt op Begraafplaats Westgaarde.

Vanaf

 3.545,-

Prijsindicatie begrafenis met gebruik van aula en koffiekamer op Begraafplaats Westgaarde in Amsterdam

Dienstverleningspakket

€ 2.295,-

Hierin is opgenomen:

vinkje  Verzorgen en regelen van de uitvaart
vinkje  Bespreken van de uitvaart bij u thuis
vinkje  24/7 telefonische ondersteuning
vinkje  Vervoeren van de overledene naar ons dienstencentrum
vinkje  Verzorgen en kleden van de overledene
vinkje  Nette uitvaartkist: spaanplaat met eikenprintfolie
vinkje  Gebruik van de koeling in ons dienstencentrum (maximaal 7 dagen)
vinkje  Condoleanceregister
vinkje  Vervoeren van de overledene naar de begraafplaats
vinkje  Begeleiding van een uitvaartleider op de dag van de uitvaart (max. 2 uur)
vinkje  Aangifte van overlijden, verkrijgen van verlof tot begraven
vinkje  Akte van overlijden
vinkje  Gebruik van de rijdende baar

Algemeen graf

€ 1.250,-

Begraafrecht 10 jaar

Onderhoudskosten 10 jaar

Aula/koffiekamer

Gebruik van aula en koffiekamer, beide 45 minuten

€ 425,-

50 kopjes koffie

€ 110,-

Rouwkaarten

50 stuks, inclusief opmaak, correcties, verzending van drukker

€ 198,50

Totaal

€ 4.278,50

Het gehele bedrag van de uitvaart dient een dag voor de begrafenis te zijn voldaan. In overleg kunnen uitvaartpolissen als betaalmiddel gelden.

Particulier graf op Begraafplaats Westgaarde in Amsterdam

In bovenstaande prijsberekening is uitgegaan van een algemeen graf. Een algemeen graf is een graf voor (meestal) 10 jaar, waarin personen worden begraven die niet voor een eigen graf kiezen. Het is meestal een 2- of 3-persoons graf, waarin mensen komen te liggen die onderling geen enkele band met elkaar hebben. De begraafplaats bepaalt waar de algemene graven zijn gelegen. Een algemeen graf wordt na 10 jaar geruimd. U kunt er dus niet voor kiezen om het graf langer te huren.

Bij een particulier graf kunt zelf een plekje uitkiezen op de begraafplaats. U kunt deze plek huren voor 10 of 20 jaar en daarna kunt u besluiten of u het graf langer wilt huren. Een particulier graf is meestal een 2- of 3 persoons graf, waarin familie bij elkaar komt te liggen.

De kosten van een particulier graf zijn afhankelijk van de plek die u uitkiest op Begraafplaats Westgaarde in Amsterdam. De meerkosten van een particulier graf bedragen minimaal € 1.630,-

Vooraf de begrafenis op Begraafplaats Westgaarde in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. In een voorbespreking behandelen we uw wensen met betrekking tot de uitvaart en aan de hand daarvan stellen we een verslag en begroting voor u op. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Neem contact op met Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam om uw wensen over een begrafenis op Begraafplaats Westgaarde te bespreken.