Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Uitvaart Amsterdam | Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam

Uitvaart

Persoonlijke uitvaart

Bij het voorbereiden van een uitvaart maakt u veel keuzes. Over begraven of cremeren, wel of niet een afscheidsdienst, een rouwkaart, het vervoer… Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam begeleidt u in het maken van deze keuzes. We nemen alles stap voor stap met u door.

Voor Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Elke uitvaart is maatwerk. Of u nu kiest voor een afscheid in besloten kring, een dienst in de aula van het crematorium of de begraafplaats, of een afscheid in de kantine van de voetbalclub. Of u nu kiest voor een eenvoudige kist of meer luxe variant. Of u nu kiest voor geen of een eenvoudige condoleance of een aangeklede borrel. Bij een uitvaart gaat het immers om wie iemand was. En daarbij maken vooral de inhoud van de speeches en eventuele rituelen dat men zegt: dat paste precies bij de overledene.

Voor de meest voorkomende crematies en begrafenissen hebben wij pakketten samengesteld. Zodat u meteen weet waar u financieel aan toe bent. U vindt ze hier.

Wilt u meer inspiratie op doen? Of weten met welke keuzes u te maken krijgt?

Onder Voor overlijden vindt u informatie over zaken die u al bij leven kunt regelen.
Bij overlijden geeft u inzicht in wat te doen direct na het overlijden van een dierbare.
Het kopje Uitvaart regelen laat u zien over welke zaken u besluiten zult moeten nemen bij het regelen van een uitvaart.
En onder Na de uitvaart treft u informatie aan over onder meer grafmonumenten en asbestemmingen.